Popüler Yayınlar

6 Nisan 2011 Çarşamba

En Zor Alışkanlık, Yalnızlığa Olan Alışkanlıktır.



şakası bir yana nihilizmin en büyük ilacı zamandır.bunu öyle üç yüz cümleyle anlatacak kadar edebim yok çünkü zaman her şeyi yok eder. yokta zaten hiçin familyasından gelir (hiçgiller)...en başarılı nhilist yazar HİÇ yazısı olmayandır.
-ne yapıyorsun hiç ,
 -hiç yapılır mı hiç,
 - s.ktr git lan p.ç !!!
                                                    Eşekten Doğma Katır, Ne Hal Bilir Ne Hatır
bu Japonya s.çtı dünyanın sistemine.Nisan  ayında kar yağar mı yahu yahu ne lan doğrusu yav yav  kuzey yarım küreye. Radyasyon acayip bir şey işlevi varken  zarar vermiyor tesisten çıkınca ortalığı rezil ediyor . elle tutulup gözle görülen bir şey değilmiş altıncı hisle fark ediyorsun böyle aşk gibi kımıl kımıl ... Hani elle tutulan bir şey olsa silahla  filan insan öldürseydi Türkiye'ye gelince, tutardık bir vatanını seven genç katil vururdu sonrada çocuk mahkemesinde yargılanır üj bej senede çıkardı herkes rahat ederdi .
seçimler geliyormuş aman diyiim kanmayın aslında böyle bir konu açma fikrim yoktu ama bir danimarka atasözü diyorki ;vaadler memleketinde insan açlıktan ölürmüş. valla ne güzel dedin bu güzel ama en güzeli rakı balık valla 
               0.7 uç kullanırken yanında 0.5 uç taşıyanlar Dünyanın en iyi insanlarıdır heleki sınav zamanı.
İnsanlar sadece en zor anlarında düşünür. ee hayat zor be güzelim ne yaparsın her zaman düşünmek gerek ama düşününce okkalı düşünür ha kendince zor anında düşünen çok acayip replikler çıkar ortaya 
-çok uzağa gitmiş olamazlar.-haa anladım- yani ağbi şimdi bunların hepsini sen mi ? yumurtadan çıkan civcivdir akıllım onun için yumurta tavuktan -hayat, siz birşeyler becermek için planlar yaparken kaçırdıklarınızdır.
insan biraz düşününce (mantığı bi kenara bırakıp) bişeyler buluyor
maymundan geliyoruz değil mi? peki ozaman neden hala maymunlar var değil mi?  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder